Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. У Києво-Печерській Лаврі відслужена панахида за загиблими під час силового протистояння

20 лютого, з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира, керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній в Успенському соборі Києво-Печерської Лаври відслужив заупокійне богослужіння за загиблими у дні силового протистояння.
Владиці cпівслужили вікарії Київської Митрополії: єпископи Макарівський Іларій, Обухівський Іона, Ірпінський Климент та Васильківський Миколай.
За богослужінням молилися: глава Адміністративного апарату Київської Митрополії протоієрей Володимир Коцаба, секретар Київської єпархії по місту Київ протоієрей Віктор Іващук, секретар Київської єпархії протоієрей Костянтин Пилипчук, столичне духовенство, викладачі та студенти Київських духовних шкіл, вірні.
Звертаючись до молільників, митрополит Антоній сказав: «Сьогодні необхідно помолитися за тих, хто загинув у ці дні. Будемо також молити Господа, щоб Він знищив ворожнечу і ненависть та вселив в серця людей терпимість і любов».