Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Директор лікарні “Охматдит” висловив вдячність Дитячому паломницького центру

Головний лікар та директор Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» Юрій Гладуш висловив вдячність керівнику Дитячого Паломницького центру при храмі Косми і Даміана ієрею Євгенію Мілєшкіну за гуманітарну та благодійну діяльність, спрямовану на духовну підтримку та допомогу малим пацієнтам лікарні.
Сьогодні у лікарнях України знаходяться на лікуванні тисячі дітей з різними захворюваннями, багато з яких потребують довгого та складного лікування. Полегшити фізичні та душевні страждання хворим дітям та їх батькам допомагає Православна Церква.
Юрій Іванович висловив слова подяки Дитячому центру за можливість вклонитися багатьом православним святиням, таким як Дари волхвів, мощі мученика Тріфона, великомученика Георгія Побідоносця та інш. Завдяки організації паломницьких заходів до святинь змогли вклонитися не тільки маленькі пацієнти з батьками, а також співробітники лікарні «Охматдит».
Головний лікар також дякує співробітникам Дитячого паломницького центру за організацію участі маленьких пацієнтів «Охматдит» у новорічній ялинці «Різдвяний вертеп», яка щорічно відбувається 7 січня у Національній Опері України з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира.
Юрій Гладуш зазначив, що такі заходи підтримують співробітників лікарні, її пацієнтів та надають дітям надію на подальше одужання.