Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БІЛА ЦЕРКВА. Митрополит Августин взяв участь в урочистих заходах з нагоди 25-річчя виводу радянських військ з республіки Афганістан

8 лютого у Білоцерківському будинку органної і камерної музики відбулися урочистості з нагоди 25-річчя закінчення війни у республіці Афганістан та виводу радянських військ. У заходах взяв участь митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин.
З вітальним словом до воїнів-інтернаціоналістів – учасників бойових дій у республіці Афганістан звернувся керівник Міжнародної громадської організації «Бойове братство без кордонів» Євгеній Іванович Подсольонов.
Митрополит Августин також виголосив вітання ветеранам-афганцям, побажавши їм та їх сім’ям Божої ласки, доброго здоров’я і благополуччя, а спочилим воїнам-інтернаціоналістам Вічну пам’ять. Владика подякував Подсольонову Є.І. за труди та подарував йому ікону Христа Спасителя.
Потім у архієрейській резиденції митрополит Августин прийняв першого секретаря Посольства Республіки Білорусь в Україні Жуковця Олексія Михайловича.
Владика також мав зустріч з військовим аташе посольства Російської Федерації в Україні Наумовим Олександром Анатолійовичем.