Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Митрополит Антоній освятив новий храм

21 травня, в день пам’яті Святого апостола і євангеліста Іоанна Богослова нтоній, митрополит Хмельницький і Старокостянтинівський освятив новий храм на честь Різдва Чесного Славного Пророка, Предтечі Хрестителя Господнього Іоанна в селі Бохни Летичівського району Хмельницької єпархії.
Перед входом до храму Митрополита Антонія зустрічали жителі та гості села, які тепло привітали свого Архіпастиря та піднесли коровай і квіти.
Після освячення храму, Владика звершив в ньому першу Божественну Літургію.Владиці співслужили благочинний Летичівського округу протоієрей Михайло Стецько та священнослужителі даного благочиння.
Після Хресного Ходу та уставних многоліть, Владика звернувся до усіх присутніх із архіпастирським словом, в якому привітав усіх присутніх із святом яке вшановує сьогодні Свята Православна Церква та побажав усім мати таку любов один до одного, яку мав Святий Апостол і євангеліст Іоанн Богослов.
Також Владика привітав усіх із освячення храму, та відмітив про важливість храму в житті кожного православного християнина.