Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

МУКАЧІВЕ. Відбулися Пасхальні дитячі концерти

9-го травня в п’ятий день Пасхи Христової з благословення архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора, в УВП № 9 та ужгородський міський територіальний центр соціального обслуговування населення при міській раді відбулися Пасхальні дитячі концерти.
Вже традиційні Пасхальні концерти в УВП № 9 та міському територіальному центрі соціального захисту та обслуговування населення організували дітки церковно-приходської недільної школи Свято-Успенського храму с. Дубриничі та вихованці недільної школи при Свято-Маріє-Магдалинівськму жіночому монастирі в с. Зарічево, що на Перечинщині.
Крім ув’язнених і самотніх, літніх людей на концертах було присутнє духовенство Мукачівської єпархій.
Концерти були пронизані професійною грою дітлахів, які у своїх сценках в образах та віршованих текстах намагалися присутнім передати вічні Божі істини, особливу істину Воскресіння Христа.
Організаторами благодійного заходу виступили недільна церковно-приходська школа с. Дубриничі на чолі з настоятелем храму, головою єпархіального Відділу у справах катехизації – протоієреєм Василієм Поп, вихованці недільної школи при Свято-Маріє-Магдалинівськму жіночому монастирі в с. Зарічево на чолі з настоятелькою монастиря – ігуменією Варварою (Поп) та настоятель храму на честь святої великомучениці Анастасії Узорішительниці, що на території УВП № 9, голова єпархіального Відділу пенітенціарного служіння – протоієрей Володимир Гуй.