Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КРИВИЙ РІГ. Діти та священики Молодіжного єпархіального відділу відвідали ветеранів

З нагоди відзначення 68-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, голова та члени Єпархіального відділу у справах молоді відвідали домівки ветеранів Великої Вітчизняної війни, що проживають у м. Кривому Розі.
Голова Молодіжного відділу, настоятель храму святої мучениці Тетяни протоієрей Антоній Бондар, настоятель храму Різдва Христового протоієрей Валерій Лук’янов, настоятель храму преподобного Іоанна Лествичника ієрей Сергій Сманцер, настоятель Свято-Троїцького храму ієрей Антоній Новицький запросили до участі в благодійній акції наймолодших прихожан своїх храмів, які з задоволенням згодилися нанести візит стареньким дідусям та бабусям. З порогу квартир відвідувачі сповіщали пасхальну радість окликом «Христос Воскрес!», вітали ветеранів зі святами Світлого Христового Воскресіння та Днем Перемоги. Гості приходили не з порожніми руками: священики дарували ветеранам святі ікони та духовно-просвітницький альманах «За други своя», а дітлашня – цукерки та інші солодкі подарунки.
Розчулені таким приємним візитом старенькі щиро дякували гостям за небайдужість та турботу, зі сльозами на очах згадували страшні лихоліття війни та бажали підростаючому поколінню дорожити спадщиною мирного неба.