Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Блаженніший Митрополит Володимир звершив останню в цьому році Літургію Передосвячених Дарів та нагородив духовенство єпархії

1 травня Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Володимир звершив останню в цьому році Літургію Передосвячених Дарів у Трапезному храмі преподобних Антонія та Феодосія Святої Успенської Києво-Печерської Лаври.
Його Блаженству співслужили: керуючий справами УПЦ, перший вікарій Київської Митрополії митрополит Бориспільський Антоній, секретар Предстоятеля УПЦ архієпископ Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр, єпископи – Макарівський Іларій, Бородянський Варсонофій, духовенство Київської єпархії.
За богослужінням Блаженніший Митрополит Володимир до дня Світлої Пасхи відзначив священицькими нагородами кліриків Київської єпархії.
Нагороджуючи священнослужителів, Архіпастир зазначив:
«Сьогодні вам підносяться чергові церковні нагороди. Цим самим ми підкреслюємо нашу подяку та вдячність за ваше велике служіння, а також відповідальність за те, що ми робимо і як вчимо народ. Нехай ці нагороди будуть для вас благословенням Божим у ваших подальших трудах.»