Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЖИТОМИР. Державній пенітенціарній службі 15 років: урочистості з нагоди свята у місті

22 квітня в Україні відзначається 15-річчя утворення Державної пенітенціарної служби. Своє професійне свято, в Житомирській обласній філармонії відзначили і співробітники Державної пенітенціарної служби України в Житомирській області на чолі із начальником управління генерал-майором Віктором Мошківським.
З благословіння архієпископа Житомирського і Новоград-Волинського Никодима участь в святкуванні прийняв секретар Житомирської єпархії архімандрит Олексій (Овсянніков).
На урочистий захід завітали представники світської влади, зокрема голова обласної державної адміністрації Сергій Рижук, голова обласної ради Йосип Запаловський, перший заступник Житомирського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Галина Семенець та інші.
Вітаючи працівників Житомирської пенітенціарної служби із їхнім професійним святом, архімандрит Олексій передав благословіння та зачитав вітальну адресу керуючого Житомирською єпархією архієпископа Никодима, а також у знак пам’ятної дати вручив генерал-майору Віктору Мошківському образ Божої Матері «Неувядаемый цвет».
По завершенню привітань та нагороджень заслужених співробітників установи відбувся урочистий концерт.