Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БІЛА ЦЕРКВА. Архієпископ Августин взяв участь святкуванні 15-ї річниці Державного департаменту України з питань виконання покарань

22 квітня з нагоди 15-ої річниці з дня створення Державного департаменту України з питань виконання покарань у Головному управлінні державної пенітенціарної служби України відбулися святкові заходи.
В урочистостях взяли участь: керівництво та співробітники ДПтС України, представники органів державної влади, науковці, представники громадських організацій та духовенства. З благословення Блаженнішого Митрополита Володимира від Церкви у святі взяли участь: архієпископ Білоцерківський і Богуславський Августин, єпископ Яготинський Серафим, вікарій Київської Митрополії та голова Синодального відділу у справах пастирської опіки пенітенціарної служби протоієрей Віктор Яценко.
Архієпископ Августин привітав Голову державної пенітенціарної служби України генерал-лейтенанта внутрішньої служби Олександр Лісіцков та всіх співробітників відомства з ювілеєм та подарував пам’ятне видання Біблії.