Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ПОЛТАВА. У єпархії відбулась Різдвяна архієрейська ялинка

10 січня,  у виставковій залі Полтавського міського Будинку культури відбулась Різдвяна Архієрейська ялинка для дітей. Цей урочистий захід вперше в такому форматі провели в місті. Організаторами заходу виступи управління Полтавської єпархії УПЦ та управління культури Полтавської міської ради.
На святі були присутні митрополит Полтавський і Миргородський Филип, секретар єпархії протоієрей Михаїл Волощук, голова відділу благодійності і соціального служіння єпархії протоієрей Андрій Симон, і звичайно основні гості – діти та їх батьки.
Перед початком концерту до дітлахів звернувся митрополит Филип із словами вітань з нагоди Світлого свята Різдва Христового. Концерт розпочався зі співу всім відомої та улюбленої колядки «Добрий вечір тобі».
Після цього діти мали змогу переглянути Різдвяну виставу за участі казкових героїв та взяти участь у різноманітних конкурсах. Під яскраво прикрашеною ялинкою відбувся конкурс співу і декламації.
Цікава вистава та конкурси припали до душі малечі. На завершення заходу пролунали святкові колядки. Радісні посмішки малюків на спільному фото будуть довго нагадувати про свято. Отримавши гостинці, задоволені діти вирушили по домівках.