Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Митрополит Бориспільський Антоній взяв участь у святковому концерті з нагоди Дня Соборності та Свободи України

22 січня, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський Антоній взяв участь в святковому концерті з нагоди Дня Соборності та Свободи України, що пройшов в Національному палаці «Україна» . Його Високопреосвященство супроводжував глава адміністративного апарату Київської Митрополії протоієрей Володимир Коцаба.
Відкриваючи урочистості Президент України Віктор Янукович привітав співвітчизників з Днем Соборності та Свободи України. «Соборність і свобода були і залишаються наріжними каменями нашої національної ідеї. Це важливі складові становлення сучасної України. Соборність і свобода — це цінності, які впроваджує в життя наш народ протягом усієї своєї історії», — сказав Глава держави.
На заході були присутні всі Президенти незалежної України Леонід Кравчук, Леонід Кучма та Віктор Ющенко, а також Голова Верховної Ради Володимир Рибак, Прем’єр-міністр Микола Азаров, голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, урядовці та представники громадськості.