Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЖИТОМИР. У Коростишеві відбувся благодійний різдвяний концерт

9 січня, за благословенням керуючого   єпархією, архієпископа Никодима, в місті Коростишеві відбувся благодійний різдвяний вечір колядок. У місцевому Будинку Культури святкове дійство зібрало повний зал вірян та гостей, відвідали урочистий концерт і представники міської та районної влади.
На сцені, своїми колядками та піснями вінчали та радували присутніх не тільки дітки воскресних шкіл, а й дорослі колективи з усіх храмів благочиння. По своєму унікальний став вечір тим, що у благодійних виступах прийняли участь як церковні хори так і світські, народні.
Владика Никодим, своїм вітальним словом закликав громаду району до спільних добрих справ, благодійності та єдності, побажав усім злагоди, добробуту, милості та благості Божої. Ведучого концерту, настоятеля Свято-Хрестовоздвиженського храму с.Садове, протоієрея Георгія Боклана, архіпастир удостоїв церковної нагороди — права носіння золотого наперстного Хреста.
В місті Коростишеві подібний благодійний вечір було проведено вперше, тому охочих подивитися та прийняти участь у виступах було чимало. Владика Никодим, передавши усім своє архіпастирське благословіння вирушив у місто Андрушівку, де його вже зачекалася із колядою віруюча паства. Перед цим архіпастир відвідав будівництво Свято-Різдво-Богородичного храму міста Коростишева.