Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БОЯРКА. Вшановуємо Ісуса Христа на Різдво – дарами, як Мудреці зі Сходу

Почався 2013 р і весь християнський світ святкує Різдво Христове, яке є великим святом.
З давніх — давен на Русі і в Україні для вшанування народження Іісуса люди співають колядки, та вітають з святами всіх рідних, близьких, обмінюються подарунками.
Ця традиція пішла від волхвів, які принесли свої дари новонародженому Іісусу.
На святі, яке було організовано з ініціативи РГО «Дзвони Чорнобиля К-Святошинського району Снігуронька розповідала казкову історію і грала з дітками у різноманітні, цікаві ігри. Навіть ті діти, що мають певні проблеми зі здоров’ям — змагались за перемогу у ігрових завданнях. А коли прийшов Дід Мороз — діти раділи ще більше і розказували йому щедрівки, та вірші, але саме головне диво чекало на дітей попереду-це були прекрасні подарунки.
Про благодійні подарунки для дітей- інвалідів подбав Депутат Обласної ради депутатів Танцюра Л.О., який має вже дорослу доньку, та онуків, але не забуває яка-то радість для дітей, і турбується як тато, щоб зробити радісним життя дітей з неповносправних родин, що знаходяться за межею бідності. Ще мить і дітки, як маленькі пташенята полетіли за подарунками, які на свято привіз його помічник Козачук А. Він роздав дітям новорічні подарунки і м’які іграшки. Ще солодкі подарунки і іграшки дітки отримали від благодійників Києво-Печерської Лаври.
Подарунки і іграшки так сподобались дітлахам, що хлопчик, який отримав велику м’яку іграшку моряка жартома назвав його своїм другом, а дівчинка, яка отримала подарунок веселу корівку назвала її Мумуша.
Ще солодкі подарунки дітки отримали від благодійників Києво-Печерської Лаври.
Свята- це час, який важливо приділити для благодійних справ: відвідати діток-інвалідів, та сиріт, які завжди чекають нас з Вами у дитячих домах і подарувати їм маленьку радість, навчити їх колядок, поспівати з ними, та бабусями у домі людей похилого віку, щоб підтримати зв’язок поколінь. Хай вони будуть щасливі, хоч декілька годин, але пам’ятатимуть вони все життя ці світлі святкові дні.
Просимо всіх християн надати подарунки, та сувеніри для дітей, інвалідів потерпілих від катастрофи на ЧАЕС, і всіх, що хочуть робити благодійні справи, відвідувати нужденних звернутись за тел.0978535011.

Колядки на Різдво — це послання нащадкам через віки.
Увага!Конкурс різдвяних пісне співів.
Різдвяні пісне співи-це не тільки фольклорна творчість, а послання від прабабусь про історичні події, що передавались через віки. Наша організація підтримує і відроджує християнські традиції, тому дуже просимо всіх християн, що знають колядки надсилати їх за адресою dzwony@ukr.net.Знавці і співці колядок будуть запрошені для участі у проектах, конкурсах та концерті.
Людей, що хочуть створювати свято для нужденних і знайти багато друзів
просимо звернутись за тел.0978535011.