Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЖИТОМИР. В кафедральному соборі був відслужений молебен в день працівників міліції

18 грудня, напередодні Дня святкування 21-ї річниці міліції України, в Свято-Успенському архієрейському соборі був відслужений подячний молебень для правоохоронців Управління Міністерства Внутрішніх Справ України в  області.
За благословінням правлячого архієрея, молитовне дійство очолив духівник  єпархії — архімандрит Гавриїл (Вардаєв). Йому співслужив клірик Успенського храму протоієрей Володимир Ігнатюк.
Серед керівництва органів внутрішніх справ були присутні: генерал-майор міліції Лазарев Анатолій Анатолійович, заступники начальника МВС, начальник управління по боротьбі з організованою злочинністю Ігор Володимирович Заєць та інші.
За останні десятиліття міліція стала основною силою в Україні, котра протистоїть криміналу, може гарантувати мир та злагоду в українських сім’ях. Будучи невід’ємною скадовою міліції держави, органи внутрішніх справ Житомирщини впевнено тримають під контролем криміногенну ситуацію та забезпечують належний порядок у містах та селах області.
Після завершенння молебня керівників органів внутрішніх справ окропили святою водою та вручили пам’ятні подарунки. Архімандрит Гавриїл привітав присутніх з їх наступаючим професійним святом, побажав міцного здоров’я, наснаги та допомоги Божої при виконані своїх службових обов’язків, а також передав благословіння та вітання керуючого єпархією — архієпископа Житомирського і Новград-Волинського Никодима.