Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

НIЖИН. 50 років з дня народження благочинного Бобровицького округу протоієрея Миколая Дорошка

19 вересня, в день спомину чуда Архістратига Божого Михаїла, що в Хонех (Колоссах), з благословення Преосвященнішого єпископа Ніжинського і Прилуцького Іринея було звершено святкову Божественну літургію в храмі Архістратига Божого Михаїла міста Бобровиці, в якій взяли участь священики Ніжинської, Чернігівської і Київської єпархій.
Цього року виповнилось 50 років з дня народження благочинного Бобровицького округу, настоятеля храму Архістратига Божого Михаїла міста Бобровиці митрофорного протоієрея Миколая Дорошка.
Після Божественної літургії з вітальним словом до ювіляра звернулися секретар Ніжинського єпархіального управління протоієрей Василій Тимошенко, настоятель Спасо-Преображенського монастиря, що в с. Княжичі Київської єпархії, архімандрит Софроній (Шинкаренко), благочинний Козелецького району Чернігівської єпархії протоієрей Михаїл Терещенко, які підкреслили особливу значущість внеску о. Миколая у святу справу служіння Богові.
Слова вітань також лунали з уст відомого українського політика та благодійника Миколи Рудьковського, голови Бобровицької райдержадміністрації Івана Захарченка, парафіян та гостей свята.