Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛЬВIВ. Початок нового навчального року у Недільній школі Свято-Георгіївського храму

16 вересня, у Недільній школі Свято-Георгіївського храму у м. Львові відбулись урочисті збори з нагоди початку нового навчального року.
Голова відділу релігійної освіти і катехизації Львівської єпархії протоієрей Миколай Баранов привітав вчителів, учнів та батьків від імені Керуючого єпархією Преосвященного єпископа Львівського і Галицького Філарета і побажав успіхів у вивченні Закону Божого.
Директор недільної школи – протодиякон Олександр Іванченко нагадав про значення недільної школи у сім’ї кожного православного християнина.
Керівник молодшої групи Лариса Федорівна Аракелян подякувала за привітання. Після цього відбулась робоча нарада вчителів недільної школи і батьків учнів.
Після відкриття недільної дитячої школи при Свято–Георгіївському храмі була проведена зістріч голови братства трезвіння «Метанойя» Львівської єпархії Логаша Валентина Михайловича із батьківським активом школи.
Зістріч відбулася в приміщенні Російського Культурного Центру ім. О. Пушкіна.
Після знайомства також була представлена інформація про діючий телефор довіри Єпархіального братства трезвіння для формування груп допомоги для нарко-, алко-, табако-, ігро-, комп’ютеро- залежних та членів їх сімей – (032) 243-30-99, моб. +3 8 096-277-3925. Із активом школи була набута взаємодомовленість про подальшу взаємну співпрацю.