Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЖИТОМИР. Архієпископ Никодим прийняв участь у святкуванні 75-річчя області

15 вересня, на базі Житомирського агротехнічного коледжу, в рамках святкування 75-річчя області, відбулося традиційне щорічне свято хліба та урожаю – «Обжинки-2012». Кожний район області презентував свою виставку різноманітної сільськогосподарської продукції та сучасної сільськогосподарської техніки.
Серед поважних гостей, котрі були запрошені на свято — архієпископ Житомирський і Новоград-Волинський Никодим, голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Рижук, Житомирський міський голова Володимир Дебой, голова обласної ради Йосип Запаловський.
Шановані гості оглянули підготовлену аграріями виставку, на якій були представлені різні сорти насіння та садженців, овочів та фруктів, необхідних сільськогосподарських речей та сучасної великогабаритної сільськогосподарської техніки, безліч видів меду, різноманітних виробиів з тканини та дерева, а також взяли участь в урочистому концерті. Народними піснями та справжніми українськими танцями житомирян підбадьорювали та звеселяли хори та ансамблі із усіх куточків області. Кращих аграріїв 2012 року було відзначено почесними грамотами, орденами та цінними подарунками.
Вітаючи аграріїв та усіх присутніх на святі урожаю, Владика Никодим висловив особливу подяку, тим, чиї серце та душа були вкладені на зібрання доброго та успішного врожаю:
«Історія нашого краю доволі непроста, але у нас сьогодні є добрі та працьовиті люди, які мають різні таланти, котрі своєю працею приносять гідні достатки та радість житомирянам. Усім хліборобам нехай Господь пошле радість, тепло, добрі врожаї, нехай плідно зростить їх добрі та щирі справи, пошле багато сонця та успіху у їхні домівки».