Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БІЛА ЦЕРКВА. Архієпископ Августин відправив молебень перед початком навчального року у недільній школі при Спасо-Преображенському кафедральному соборі

13 вересня, архієпископ Білоцерківський і Богуславський Августин провів збори працівників Спасо-Преображенського кафедрального собору у м. Біла Церква. Під час зібрання архієрей обговорив з церковним причтом насушні проблеми, що виникають під час роботи, та вказав напрямки подальшої діяльності.
У другій половині дня після відвідування міста Києва владика відправив молебень перед початком нового навчального року для дорослих та дітей у недільній школі при Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Біла Церква.
Владика побажав вчителям наполегливості і терпіння у відповідальній справі виховання підростаючого покоління, а дітям — бути слухняними і старанними у вивченні Закону Божого, щоб отримані знання сприяли їх гарному вихованню та духовному зростанню.
Потім з вітальним словом до дітей звернулася парафіянка храму святителя Луки, архієпископа Кримського м. Білої Церкви Дригало Людмила Борисівна. Вона побажала дітям Божої допомоги у навчанні і кожному вручила подарунок.