Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

26.01.2012. МОСКВА. Голова Синодального відділу УПЦ у справах молоді єпископ Обухівський Іона очолив роботу профільної конференції у рамках ХХ Міжнародних Різдвяних освітних читань

За благословенням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира, голова Синодального відділу Української Православної Церкви по роботі з молоддю, вікарій Київської Митрополії єпископ Обухівський Іона бере участь у роботі ХХ Міжнародних Різдвяних освітніх читань у Москві.
24 січня, єпископ Іона у рамках напрямку «Церква і молодь» очолив роботу конференції «Виховання молоді — спільна справа Церкви й держави. Питання організації загальноцерковної системи молодіжної роботи», а також Круглий стіл «Досвід, можливості та проблеми організації молодіжної роботи на парафії».
У рамках форуму єпископ Іона виступив із доповіддю про особливості роботи з молоддю в Україні, виходячи з досвіду діяльності Синодального молодіжного відділу УПЦ.
Голова Відділу у справах молоді Київської єпархії архімандрит Іоасаф (Перетятько) у своєму виступі поділився досвідом організації серед молоді соціальної та місіонерської діяльності.