Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

05.01.2012. ЛЬВІВ. Архієпископ Августин виголосив привітання з Різдвом Христовим на міському телебаченні

4 січня, архієпископ Львівський і Галицький Августин на студії телебачення виголосив Різдвяне привітання для телеглядачів. Владика, зокрема, сказав що ми, християни повинні усвідомлювати, які ми є щасливі, що ми всі сини і дочки – діти Божі у Христі Іісусі і маємо в Ньому свого Рятівника від гріха і смерті. «Сьогодні відбувається дехристиянізація суспільства, – зазначив Владика, – Дитя мале, Превічний Бог, ради нашого спасення, лежить в убогих яслах і простягає до нас руки, щоб пригорнути Своє створіння. Вхопімося за Його спасаючу десницю, щоб не втопитися в безодні гріха, який заливає світ. Принесімо у дар Спасителю нашу віру, покаяння, чесноти. Возлюбімо Господа нашого всім єством, віддаймо у Його пресвяті, всесильні руки наш розум, серце, волю, душу і тіло».
Як Голова Синодального відділу по взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України, архієпископ Августин привітав з Різдвом Христовим і новоліттям захисників нашої Батьківщини і правоохоронців, побажав їм міці духовної і тілесної, щоби вони за всяких обставин залишалися вірними захисниками віри, держави нашої та народу Божого.
Архіпастир також закликав віруючих молитися за мир, благополуччя і розвиток нашої Батьківщини у новому році.
Потім владика Августин дав коментар програмі «Вісті» Львівського телебачення щодо Сповіді і Святого Причастя християн у святкові різдвяні дні.
Прес-служба Львівської єпархії