Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

28.11.2011. СУМЫ. Губернатор поздравил архиерея с годовщиной епископской хиротонии

27 ноября Глава Сумской областной государственной администрации Ю.П.Чмырь и секретарь Сумского городского совета А.Л.Мовчан в Сумском епархиальном управлении поздравили епископа Сумского и Ахтырского Евлогия с четвертой годовщиной архиерейской хиротонии.
В поздравительном адресе Губернатора Сумской области сказано:
«Сердечно вітаю Вас із пам’ятною подією — річницею прийняття Вами благодаті Архієрейства. Виповнилося 4 роки з дня, коли волею та милістю Божою Ви були поставлені на шлях Архієрейського служіння, служіння Богу, Церкві Христовій і людям. Цей шлях водночас і славний, і тернистий. Вашою особливою відмінною рисою завжди є життєва мудрість та управлінський хист, поєднані з високим рівнем духовності. Ваше архіпастирське служіння відзначається значним зростанням ролі Церкви, утвердженням її як духовної основи для подальшого розвитку регіону.
Велика благодійницька робота, яка проводиться під Вашою опікою, допомогла зберегти не одне життя. Тож прийміть слова щирої подяки за Вашу самопожертвенну працю.
Щиро бажаю Вам, Ваше Преосвященство, довгих літ служіння на ниві спасіння людських душ, Божої ласки та благословення, нових звершень і досягнень на благо нашої країни та жителів Сумщини».