Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

16.11.2011. УЖГОРОД. У єпархії відбувся фестиваль-конкурс «Божий дар»

Метою заходу організатор фестивалю єпархіальний відділ у справах сім’ї та молоді оголосив: пошук і підтримку талановитих дітей, підлітків та молоді, збагачення творчих здобутків Закарпаття в жанрах пісні та читання віршу, духовний та естетичний розвиток молодого покоління, залучення поетів, композиторів, діячів мистецтва до роботи з обдарованою молоддю. Як повідомлялось раніше, фестиваль був розділений на два етапи: відбірковий та конкурсний.
Відбіркові прослуховування здійснювались по благочиннях, об’єднаних в три округи, а саме в Ужгороді, Мукачеві та Іршаві. Конкурсний концерт, як завершення фестивалю, відбувся 13 листопада в обласному центрі.
Після виступу відібраних конкурсантів журі визначило переможців. До складу журі увійшли: архідиякон Олександр Садварій, заслужений артист України, архімандрит Василій Садварій, протодиякон Федір Копинець, диригент заслуженого Закарпатського народного хору, заслужений артист України, композитор Михайло Піров та Яна Садварій, солістка заслуженого Закарпатського народного хору.
Архієпископ Феодор з радістю привітав переможців та відзначив усіх учасників і нагадав про завдання розвивати в собі Божий дар, віддаючи його на служіння Богові і людям, не переймаючись поразкою чи перемогою.