Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

28.09.2011. КРИМ. В місті Балаклава розпочалася ІІ Всеукраїнська конференція

27 вересня за благословенням Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України в м. Балаклава розпочала роботу п’ятиденна ІІ Всеукраїнська конференція.
Конференція голів та представників єпархіальних відділів у справах молоді УПЦ організована Синодальним відділом по роботі з молоддю.
В день свята Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього, після Божественної літургії в храмі Дванадцяти апостолів в м. Балаклаві урочистим молебнем на початок доброї справи відбулося відкриття молодіжного форуму.
Богослужіння очолив голова Синодального відділу у справах молоді УПЦ єпископ Обухівський Іона.
Перша конференція відбулася в травні цього року під Києвом і зібрала представників 42 з 44 єпархій Української Православної Церкви. Учасники познайомилися між собою, поділилися напрацюваннями, досягненнями та досвідом подолання труднощів, що виникають у роботі з молоддю.
Особливість цьогорічного заходу — до участі запрошені не тільки голови та представники єпархіальних молодіжних відділів, а й активісти діючих в єпархіях православних молодіжних організацій. Очікується прибуття гостей з Білорусі — дружнього профільного закладу Білоруської Православної Церкви.