Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

05.11.2010. ЛУЦЬК. Митрополит Ніфонт відзначений нагородою Товариства Червоного Хреста України

3 листопада, керуючий єпархією митрополит Луцький і Волинський Ніфонт у своєму робочому кабінеті провів зустріч з президентом Товариства Червоного Хреста України Іваном Усіченко та головою Волинської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Валентиною Пришко.
Під час зустрічі обговорювались питання подальшої співпраці між Волинською єпархією та Волинською організацією Червоного Хреста України. У ході розмови було зазначено, що співпраця дає свої плоди і тому було вирішено підготовити та підписати угоду про подальшу ще більш плідну співпрацю у галузі соціального служіння. За духовну та матеріальну підтримку проектів організації митрополита Ніфонта нагородили медаллю Товариства Червоного Хреста України. Також гості вручили владиці цінні подарунки.
Владика Ніфонт подякував за відзнаку і зазначив, що у Волинській єпархії завжди з радістю відгукуються на усі соціальні проекти запропоновані державою і при єпархії досить плідно розпочав діяльність соціальний відділ, котрий також має свої задуми та проекти і буде надалі ще більш плідно співпрацювати з організацією Червоного Хреста.
Також на згадку про подію митрополит подарував гостям ікону Пресвятої Богородиці та Новий Завіт, виданий Волинською єпархією УПЦ.