Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

03.11.2010. ПОЛТАВА. Священик єпархії освятив нові автомобілі для автопарку полтавських правоохоронців

8 жовтня, на площі біля обласної державної адміністрації відбулося урочисте вручення ключів від новеньких ВАЗів для працівників міліції Полтавщини. На церемонії були присутні голова облдержадміністрації Олександр Удовиченко та начальник Управління МВС України в області Олександр Рудяк. Оновлення міліцейського автопарку стало можливим завдяки сприянню обласної держадміністрації, а також Кременчуцького нафтопереробного заводу в рамках діючої Обласної програми боротьби зі злочинністю 2005-2010 років.
Ключі від 32 автомобілів марки ВАЗ 21099 та ВАЗ 2107 з рук голови облдержадміністрації та головного міліціонера області отримали правоохоронці з дев’яти міськрайорганів області, міських управлінь та галузевих служб апарату УМВС.
Голова облдержадміністрації, Олександр Удовиченко привітав правоохоронців з оновленням автопарку та висловив сподівання щодо подальшої співпраці в ім’я безпеки та добробуту жителів полтавського краю.
У свою чергу, керманич міліції Полтавщини подякував керівництву обласної державної влади за плідну співпрацю, розуміння та підтримку міліції області в боротьбі зі злочинністю.
На завершення церемонії, з благословення архієпископа Полтавського і Миргородського Филипа, настоятель Свято-Серафимівського храму Полтави протоієрей Михаїл Волощук звершив освячення нових автомобілів, після чого щасливі власники в погонах отримали команду керівництва приступити до несення служби.