Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

06.09.2010. КИЇВ. Блаженніший Митрополит Володимир зустрівся з виконуючим обов’язки Міністра з питань надзвичайних ситуацій

4 вересня Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Володимир прийняв виконуючого обов’язки Міністра з питань надзвичайних ситуацій М. В. Болотських. Зустріч відбулася в резиденції Предстоятеля Української Православної Церкви.
Під час зустрічі Міністр розповів про роботу очолюваного ним міністерства протягом літнього періоду в умовах аномальної спеки. Також гість поділився планами на майбутнє. Були обговорені питання співпраці МНС та УПЦ на найближчий час, особливо щодо відзначення 25-ліття Чорнобильської катастрофи. Міністр подарував Його Блаженству книгу «Бережи себе, малятко!», в якій для дітей викладені основи поведінки під час надзвичайних ситуацій.
В свою чергу Блаженніший Митрополит Володимир привітав М. В. Болотських з новим призначенням, побажав допомоги Божої на новому професійному поприщі та подарував книгу «Новий Завіт».
У зустрічі зі сторони МНС взяв участь начальник Управління соціально-гуманітарної роботи та психологічного забезпечення МНС О. Ф. Алімов, зі сторони УПЦ – в. о. Голови Відділу зовнішніх церковних зв’язків УПЦ єпископ Переяслав-Хмельницький Олександр, секретар ВЗЦЗ УПЦ протоієрей Миколай Данилевич, а також представник Синодального відділу по взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України Кулакевич В. С.