Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

25.06.2010. ЛУЦЬК. Ректор Волинської семінарії приняв участь у святковому концерті

23 травня у місті Рожище в районному будинку культури «Просвіта», з благословення Високопреосвященнішого митрополита Луцького і Волинського Ніфонта, відбувся концерт церковних піснеспівів приурочений 65-літньому ювілею перемоги у Великій Вітчизняній Війні.
Концерт розпочався історичним екскурсом ректора Волинської духовної семінарїї протоієрея Сергія Ющика, який після кожного піснеспіву згадував трагічні події минулих літ. В завершальному своєму слові отець Сергій закликав усіх берегти мир, кров’ю здобутий для нас і наших нащадків.
В кінці концерту архідиякон Зосима (Город) виголосив вічну пам’ять полеглим на полі бою та померлим після війни воїнам, та многоліття присутнім ветеранам.
Закінчився захід подячним словом благочинного Рожищенського району протоієрея Петра Іваничко, який подякував ветеранам війни за їхній подвиг подарувавши кожному ікону Пресвятої Богородиці та квітку. Також отець благочинний подякував духовенству та студентам семінарії за подароване свято. Свої подяки висловили і представники влади та спілки ветеранів.