Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

10.12.2009. ЛУЦЬК. Волинська єпархія Української Православної Церкви взяла участь у благодійному концерті «Я мрію»

7 грудня відбувся щорічний благодійний концерт «Я мрію».Традиція була започаткована два роки тому за сприяння міської та обласної рад міста Луцька. Цього року концерт було проведено за підтримки голови облдержадміністрації Миколи Романюка на підтримку спецшколи інтернату для дітей з вадами слуху №28. На концерті у числі запрошених був керуючий Волинською єпархією митрополит Луцький і Волинський Ніфонт.
У вітальному слові владика зазначив: «Милосердя і любов до ближнього є основою християнського діяльного життя, і любов до тих, хто особливо потребує цього – основна риса живого християнства». Також він подякував організаторам заходу за турботу про дітей з обмеженими фізичними можливостями і за запрошення на цей особливий концерт, адже це дає можливість кожному долучитись до справи милосердя.
Православна Церква не була пасивним глядачем – із хорових колективів першим виступив хор храму Всіх Святих Землі Волинської «Волинські дзвони» під керуванням Марії Вислоцької. Розчулили серця присутніх тріо ченців з різними піснями. Потішив слухачів хор студентів Волинської Духовної семінарії під керуванням протоієрея Петра Муляра.
Також відбувся аукціон дитячих робіт та творів волинських митців, флористичних прикрас та лотів від українських знаменитостей.
Пресс-служба єпархії