Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

12.08.2009. ЛУЦЬК. В єпархії відсвяткували день народження інтернет-видання «Волинські новини»

На святкування річниці інтернет-видання «Волинські Новини» прибули чимало гостей, серед яких були представники місцевих ЗМІ, міської та обласної влади, керівники різних установ та інші шановані краяни.
За благословенням керуючого єпархією митрополита Луцького і Волинського Нифонта і на запрошення головного редактора «Волинських Новин» Ольги Булковської на святкуванні був присутній прес-секретар Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук. Від імені митрополита Нифонта отець Валентин привітав творчий колектив з першим днем народження та подарував на згадку про святкування ікону Пресвятої Богородиці «Всецариця». «Владика зичить усьому вашому колективу бадьорого настрою, щастя духовного і тілесного. Ми віримо і надіємось, що через ваше інтернет-видання і надалі буде звучати Слово Боже»,- додав батюшка.
«Дякую вам усім, хто причетний до творіння сайту «Волинські Новини», і я пишаюся тим, що маю честь очолювати це видання. Дякую абсолютно всім тут присутнім людям, тому, що у «Волинських новинах» є частина кожного з вас, адже ми питали, а ви відповідали, ми писали, а ви або читали, або допомагали творити це Інтернет-видання», – висловила головний редактор слова подяки.
По завершенню привітань гостей пригостили святковим тортом, виготовленим у вигляді стартової сторінки інтернет-видання «Волинські новини».
Протягом року всі новини Волинської єпархії висвітлювалися на сторінках цього відомого на Волині інтернет-видання.
Прес-служба Волинської єпархії