Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

13.12.2006. КИЇВ. Відбудуться заходи з нагоди відзначення Дня вшанування учасників ліквідації аварії на ЧАЕС

14 грудня біля пам’ятника на розі вул. Чорнобильської та пр. Перемоги відбудуться заходи з нагоди відзначення Дня вшанування учасників ліквідації аварії на ЧАЕС. О 9.00 цього дня біля пам’ятника жертвам Чорнобильської трагедії буде запалено Вічний Вогонь. О 12.00 тут розпочнеться мітинг-реквієм пам’яті загиблих ліквідаторів. Активістам громадського руху з числа «чорнобильців» буде вручено подяки голови Святошинської райради та почесні грамоти голови райдержадміністрації. Під час мітингу заплановано проведення військового ритуалу. З 8.00 до 11.00 проходитиме молебень за здоров’я та панахида за померлими учасниками ліквідації аварії на ЧАЕС в храмі святого Феодосія Чернігівського, (настоятель — протоієрей Олександр Білокур). О 13.00 розпочнеться благодійний обід для учасників ліквідації аварії на ЧАЕС.
У освітніх закладах району упродовж грудня відбудуться виховні заходи: зустрічі учнів з учасниками ліквідації аварії на ЧАЕС, екскурсії школярів до музею «Пам’яті Чорнобиля» (школа №253).
Для дітей, потрепілих від наслідків Чорнобильської катастрофи, буде організовано екскурсію до Національного музею «Чорнобиль» МВС України.
Київська міська державна адміністрація