Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

28.04.2006.ОБУХІВ. Архієпископ Переяслав-Хмельницький Митрофан привітав учасників з Другим фестивалем дитячої творчості “Пасхальна радість”

На Світлій Неділі в Обухові пройшов Другий фестиваль дитячої творчості “Пасхальна радість”. Організаторами його виступили благодійний фонд “Відродження України”, Спасо-Преображенський Нещерівський монастир та братство на честь святої Іуліанії Ольшанської. У фестивалі взяли участь близько чотирьохсот дітей дошкільного та молодшого шкільного віку з кожної школи та дитсадка Обухівщини. Діти
представляли свої образотворчі роботи на пасхальну тематику. Переможці визначалися у кількох номінаціях: краща писанка, малюнок, витинанка, кераміка тощо. Дитячі хорові та танцювальні колективи влаштували чудовий концерт. Всіх переможців конкурсу окрім смачних подарунків чекає краєзнавча подорож до архітектурного музею “Пирогово”. Цьогорічне свято запам’яталося тим, що привітати та надати своє благословіня його юним учасникам завітав Керуючий справами Київської Митрополії Архієпископ Переяслав-Хмельницький Митрофан. Він передав поздоровлення дітям та організаторам конкурсу від Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Митрополита Володимира, та подякував меру Обухова і керівництву Обухівської райради за сприяння у організації цього святкового заходу. На пам’ятну згадку владиці Митрофану діти піднесли традиційний коровай, картину з краєвидом Обухівщини роботи місцевої художниці Анни Прогорчук,та збірку дитячих віршів, присвячених святу Пасхи, обухівської поетеси Наталії Любіченко.