Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

10.04.2006. РІВНЕ. Спільно з польською молоддю в єпархії буде організовано православний молодіжний табір

Група православної молоді в кількості 27 чоловік, переважно студенти вищих учбових закладів, з польського міста Білосток, які є членами молодіжного православного братства, два дні гостили В Свято-Миколаївському Городоцькому жіночому монастирі. Молодіжну паломницьку групу очолив протоієрей Марк Вавринюк. За чотири дні гості відвідали Свято-Успенську Почаївську Лавру, скит праведної Анни, що в селі Онишківці Дубенського району, Свято-Троїцький Межирицький чоловічий монастир, та інші святині.
В Свято -Миколаївському Городоцькому монастирі паломники з Польщі причастились за Божественною Літургією Тіла і Крові Господньої, мали тісне спілкування з насельницями монастиря та студентками духовного училища.
На зустрічі з Архієпископом Варфоломієм польські паломники виразили бажання організувати в Свято-Вознесенському скиту в смт. Млинові, де планується найближчим часом розпочати будівництво нового храму, молодіжний трудовий табір: спільно з молоддю Рівненської і Білостоцької єпархій. Архієпископ Варфоломій дав згоду на організацію влітку 2006 року спільного молодіжного табору.
Прес-служба Рівненської єпархії