Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

28.12.2005. КИЇВ. Прес-службу УПЦ поздоровив Міністр України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Віктор Балога

Прес-службу УПЦ поздоровив Віктор Балога, міністр України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи: “Дорогі друзі-журналісти! Від усього серця вітаю Вас із самими довгоочікуваними і світлими святами – Новим 2006 Роком і Різдвом Христовим! Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2005 рік прожитий не дарма. Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей та відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний та життєвий досвід. Ви, працівники засобів масової інформації, постійно були поруч із рятувальниками МНС, коли вони ліквідовували наслідки катастроф природного і техногенного характеру, боролися з вогнем, знешкоджували боєприпаси, надавали допомогу тим, хто потрапив у біду, ліквідовували наслідки землетрусів в інших країнах.
Напередодні Нового Року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов`язково здійсняться. Від усієї душі зичу Вам великого людського щастя, міцного здоров`я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай прийдешній рік виправдає Ваші надії і прагнення, принесе достаток і добробут Вашим сім`ям! Нехай панують у Ваших домівках мир, взаєморозуміння і любов! З Новим Роком і Різдвом Христовим!”.