Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

02.12.2005. КІРОВОГРАД. В Олександрійському центрі соціальної допомоги інвалідам та ветеранам відкрито кімнату для молитв

В урочистостях з нагоди відкриття кімнати взяв участь єпископ Кіровоградський і Олександрійський Пантелеімон, який щиро привітав присутніх з важливою подією у духовному житті міста. Центр обслуговує 1,5 тисячі одиноких ветеранів війни і праці, 137 з яких — інваліди.
- Відтепер, — підкреслив владика Пантелеімон, — вони будуть оточені ще й духовною підтримкою з боку духовенства Свято-Покровського кафедрального собору Олександрії. І це дуже важливо. Наша Церква завжди відзначає, що підтримка фізичного здоров’я неможлива без здоров’я духовного.
В урочистому відкритті молитовної кімнати, до облаштування якої чимало зусиль доклав священик Свято-Покровського храму Вадим Козенко, взяли участь керівники міста і соціальних установ Олександрії.
Цього ж дня владика Пантелеімон ознайомився з ходом спорудження Ільїнської церкви в селі Головківці Олександрійського району і дав архієрейське благословення на його подальше продовження.
Прес-служба Кіровоградської єпархії