Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

08.11.2005. КИЇВ. Голова Синодального відділу благодійності та соціального служіння УПЦ привітав працівників соціальних служб з професійним святом

У день соціального працівника голова Синодального відділу благодійності та соціального служіння УПЦ протодиякон Сергій Косовський привітав працівників соціальних служб з професійним святом.
„Служіння Богу через добрі справи ближньому — це священна справа, — сказав отець Сергій, — тому людей, які займаються благодійністю та соціальним служінням, завжди поважали в суспільстві. У цей день мені приємно привітати всіх, хто витрачає власні сили, використовує свій досвід і професійні навички для того, щоб творити добро у суспільстві. Господь неодноразово повторював, що все, що людина робить ближньому, робить Йому. Якщо ми в процесі свого повсякденного життя робимо добро — це звичайно подвиг, а уявіть, якщо це добро стає життям людини. Якщо вона прокидається та лягає спати с думкою про інших. Саме таким має бути працівник соціальної служби. Бажаю вам Божої допомоги у цьому нелегкому служінні Богу та ближньому”.
Сайт “Українська Православна Церква”