Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

05.09.2005. ІВАНО-ФРАНКІВСЬК. Архієпископа Миколая привітали з днем народження єпископи, духовенство, керівники міської та обласної влади

На адресу владики надійшли привітальні листи і телеграми від єпископів та духовенства Української Православної Церкви, від мирян єпархії. За дорученням голови Івано-Франківської облдержадміністрації Романа Ткача, а також мера міста Зіновія Шкутяка архієпископа Миколая привітав голова обласного управління у справах релігії Марко Петько. У телефонній розмові свої вітання висловив голова обласної Ради Василь Брус.
А напередодні єпархію відвідав архієпископ Хмельницький і Шепетівський Антоній. У Свято-Василівському молитовному будинку архієпископи Миколай і Антоній у співслужінні кліриків єпархії відслужили Божественну літургію. Владика Антоній привітав іменинника, відзначивши, що за 13-річне перебування на Івано-Франківській кафедрі архієпископ Миколай багато зробив для Православної Церкви. Після завершення богослужіння владика Миколай провів свого гостя на будівництво храму Різдва Христового.