Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Архієпископ Сильвестр освятив автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ


27 травня ректор Київської духовної академії і семінарії архієпископ Білогородський Сильвестр звершив освячення автомобіля швидкої медичної допомоги для поранених військових ЗСУ та всіх постраждалих від військової агресії. Про це повідомляє пресслужба КДАіС.

Освячення відбулося в храмі Воздвиження Хреста Господнього в Пирогові Голосіївського району м. Києва. Його Високопреосвященству співслужили настоятель храму протоієрей Микита Чекман, клірики храму та гості у священному сані.

Автомобіль був доставлений в Україну у співпраці з фондом “British-Ukrainian Aid” як донором, Herr Rainer, Stefan Serge Ruge, за сприяння Десятинного монастиря Різдва Пресвятої Богородиці та українських партнерів. Він був переданий Благодійному фонду імені святителя Іоанна Шанхайського і Сан-Франциського чудотворця, волонтерський центр якого діє при Хрестовоздвиженській парафії.

Після освячення автомобіль швидкої медичної допомоги буде переданий для потреб КНП “Центральної міської лікарні” міста Торецьк Донецької області, яка опікується пораненими військовими ЗСУ та всіма постраждалими від військової агресії.