Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

Вітання Предстоятеля УПЦ митрополиту Тульчинському і Брацлавському Іонафану з 75-річчям з дня народження

ЙОГО ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕНСТВУ,
ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕННІШОМУ ІОНАФАНУ,
МИТРОПОЛИТУ ТУЛЬЧИНСЬКОМУ І БРАЦЛАВСЬКОМУ

Ваше Високопреосвященство, дорогий Владико!

Сердечно поздоровляю Вас зі знаменним ювілеєм — 75-річчям з дня Вашого народження.

Благословенний Бог, Який підперізує мене силою, рівняє переді мною дорогу мою. Ти даєш мені щит спасіння Твого, правиця Твоя підтримує мене і ласка Твоя звеличує мене (Пс. 17:33,36). Такими словами хваління і подяки відмічаєте Ви свій ювілей, яким Господь увінчав Вашу Святиню у цей світлий день Малої Пасхи.

У нелегкі часи Премудрий Господь покликав Вас до священицького служіння та приєднав до сонму наступників Апостольських, які відгукнулися на заклик: Паси вівці Мої (Ін. 21:17). Протягом багатьох років Ви з гарячими молитвами приносите безкровну жертву перед престолом Божим за струджених і обтяжених, щоби усі вони спаслися та прийшли до пізнання Христової істини. Ідучи архіпастирським поприщем, Ви ретельно оберігаєте і примножуєте надбання Господнє, з любов’ю і терпінням впродовж 15 років влаштовуєте життя Тульчинської єпархії, зміцнюючи на камені правої віри і церковних канонів ввірене Вашим турботам Христоімените стадо словесних овець.

Молитовно бажаю, дорогий Владико, щоби серед нинішніх скорбот світу цього Всемилостивий Господь зберігав Вас у мирі і благоденстві, кріпості душевних і тілесних сил, невичерпній радості у Святому Дусі, щедро обдаровуючи Своєю небесною благостинею.

З любов’ю у Христі

ОНУФРІЙ

МИТРОПОЛИТ КИЇВСЬКИЙ І ВСІЄЇ УКРАЇНИ

30 січня 2024 року