Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

РІВНЕ. Військовий подякував єпархії УПЦ за допомогу у ремонті авто


Парафіянин Катеринівської церкви Здолбунова Рівненської області, захисник України, подякував Рівненській єпархії УПЦ за допомогу у ремонті авто. Відео з подякою воїн надіслав своєму духовному наставнику протоієрею Олександру Єгорову. Про це повідомляє пресслужба Рівненської єпархії.

Олександр Ящук, воїн 53-ї бригади, яка виконує бойові завдання на Авдіївському напрямку, звернувся до настоятеля Катеринівського храму м. Здолбунів протоієрея Олександра Єгорова з проханням допомогти фінансово у ремонті військових авто.

Як розповів отець Олександр, воїн є парафіянином храму, його родина приходить на богослужіння. Було оголошено збір грошей на ремонт серед вірян парафії, а пізніше в єпархії.

“З благословіння архієпископа Рівненського та Острозького Пимена, ми доклали необхідну суму на ремонт авто. Гроші для цієї допомоги зібрали віряни та священники нашої єпархії під час акції “Під Покровом Богородиці”, – розповів протоієрей Петро Перетятко, керівник соціального відділу єпархії.

Воїн Олександр Ящук записав відео, у якому подякував за допомогу усім небайдужим вірянам та священникам Української Православної Церкви.

”Друзі, слава Богу! Користуючись затишшям, хочу подякувати Рівненському єпархіальному управлінню Української Православної Церкви, архієпископу Рівненському та Острозькому Пимену за те, що саме нам адресно скерував фінансову допомогу для ремонту нашої техніки, яка допомагає нам добиратися на бойові завдання”, – сказав воїн.