Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

Предстоятель Сербської Церкви Патріарх Порфирій привітав Блаженнішого Митрополита Онуфрія з річницею архієрейської хіротонії

9 грудня, у день тридцять третьої річниці архієрейської хіротонії Предстоятеля Української Православної Церкви, Предстоятель Сербської Православної Церкви Святіший Патріарх Порфирій надіслав вітання Блаженнішому Митрополиту Київському і всієї України Онуфрію.

Вітання та добрі побажання Святіший Патріарх Порфирій передав Предтоятелю УПЦ як від свого імені, так і від усієї повноти Сербської Православної Церкви. За словами Святішого Патріарха Порфирія, Блаженніший Митрополит Онуфрій є відданим служителем Христової Церкви: “Стоячи постійно тривалу кількість років на місці пастиря Церкви Христової у стражденній Україні, Ви достойно відповіли на Божий заклик, заступаючись перед Богом за ввірену Вам паству і приносячи дари і жертви за гріхи усіх (Євр 5:1)“.

На завершення вітання Його Святість додав наступне: “Підносимо молитви Господу, щоб завжди зміцнював Вас своєю благодаттю та умудряв духовно і тілесно та щоб подарував Свій мир Вам і усій повноті Церкви, на чолі якої Ви стоїте”.

Сайт ВЗЦЗ УПЦ