Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

Митрополит Варшавський і всієї Польщі Сава привітав Предстоятеля УПЦ з річницею інтронізації


«Глибоко віримо, що Ваше смиренне і безбоязне архіпастирське служіння з допомогою Божою переможе всі труднощі Українського Православ’я».

17 серпня, у день дев’ятої річниці інтронізації Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженніший Митрополит Варшавський і всієї Польщі Сава надіслав вітання Блаженнішому Митрополиту Київському і всієї України Онуфрію.

«Ваше Блаженство, Возлюблений у Господі Владико Митрополите! У дусі братерської любові у Господі нашому Іісусі Христі, сердечно вітаю Вас із дев’ятою річницею вступу на Престол Митрополитів Київських і всієї України», — написав Предстоятель Польської Православної Церкви.

Як зазначив Блаженніший Митрополит Сава, на долю Блаженнішого Митрополита Онуфрія, «випало багато випробувань щодо збереження ввіреної Вам Церкви України».

«Глибоко віримо, що Ваше смиренне і безбоязне архіпастирське служіння з допомогою Божою переможе всі труднощі Українського Православ’я. З нами Бог! Наша молитва супроводжує Ваше служіння!», — йдеться у вітанні.

Митрополит Варшавський і всієї Польщі Сава побажав Предстоятелю Української Православної Церкви: «міцності сил і Божого благословення на подальші Ваші Архіпастирські труди на славу всього Православ’я, здоров’я і всього доброго на кожен день».