Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ. Предстоятель УПЦ звершив святкове богослужіння у Зимненському монастирі


11 січня, у день пам’яті мучеників 14 тисяч немовлят від Ірода у Віфлеємі убитих, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив Божественну літургію в Успенському Соборі Святогірського Зимненського ставропігійного жіночого монастиря.

Предстоятелю співслужили митрополит Володимир-Волинський і Ковельський Володимир, вікарії Київської єпархії єпископ Ірпінський Лавр та єпископ Бородянський Марк, гості обителі у священному сані та духовенство монастиря. За богослужінням молилась настоятелька обителі ігуменя Стефана (Бандура) зі сестрами обителі.

У молитві після сугубої єктенії Предстоятель попросив у Бога милості українському народу, щоб Господь умудрив владу, зміцнив мужністю воїнів, звільнив полонених та дарував мир Україні.

Наприкінці богослужіння духовенство на чолі з Предстоятелем звершили чин славлення перед іконою Різдва Христового. Після відпусту Блаженніший Митрополит Онуфрій привітав насельниць монастиря, паломників та вірян обителі з Різдвом Христовим та благословив паству.