Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Священнослужителі Бориспільської, Дніпропетровської та Білоцерківської єпархій відспівали загиблих Захисників України


14—15 грудня у Бориспільській, Дніпропетровській та Білоцерківській єпархіях провели у вічність військовослужбовців, які загинули, захищаючи Україну від російської агресії.

14 грудня у селі Мокрець Броварської ТГ духовенство й віряни Бориспільської єпархії з молитвою провели у вічність полеглого воїна Сергія Суховія, який загинув, виконуючи бойові завдання під Бахмутом.

У полеглого Захисника залишилися його батьки та 9-річний син.

Чин похорону звершив благочинний другого Броварського округу протоієрей Іоанн Мисів у співслужінні священників благочиння.

Наприкінці богослужіння отець Іоанн виголосив проповідь та звернувся до рідних і близьких полеглого Героя зі словами співчуття.

Цього ж дня у Дніпропетровській єпархії відспівали полеглого сержанта Юрія Лисняка.

Заупокійне богослужіння звершили настоятель Свято-Троїцького храму міста Дніпро протоієрей Олександр Горбалюк та настоятель Покровського храму міста Дніпро протоієрей Максим Злобін.

Після звершення чину похорону священнослужителі висловили слова співчуття рідним і близьким загиблого Героя і закликали вірян поминати спочилого воїна у своїх молитвах.

15 грудня у Свято-Троїцькій церкві міста Ржищів Білоцерківської єпархії відспівали загиблого військовослужбовця ЗСУ Павла Олійника.

Попрощатися із загиблим воїном прийшли рідні, друзі, близькі та бойові побратими.

Чин похорону загиблого воїна звершив настоятель храму протоієрей Василій Беца.

Вічна пам’ять спочилим рабам Божим воїнам Сергію, Георгію, Павлу!