Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ТУЛЬЧИН. Митрополит Іонафан просить молитв для успішної операції на серці


З благословення Його Високопреосвященства Іонафана, митрополита Тульчинського і Брацлавського, Єпархіальне інформаційне бюро повідомляє, що вчора, 28 листопада 2022, медичне обстеження кардіологів Київської лікарні імені Амосова виявило у митрополита Тульчинського і Брацлавського Іонафана обширні зміни коронарних судин серця, небезпечні для здоров’я і життя архіпастиря.

Консиліум лікарів запропонував митрополита Іонафану зробити сьогодні вранці 29 листопада 2022 операцію на відкритому серці для повної заміни уражених судин. На що він отримав згоду пацієнта.

Митрополит Іонафан просить усіх братів і сестер у Христі сердечних молитв до Господа Бога, Пресвятої Богородиці, святих цілителів і чудотворців про допомогу лікуючим лікарям.

Митрополит Іонафан, ввіряючи своє життя і здоров’я добрій і всемогутній волі і милості Господа Бога Вседержителя, і просячи у Небесного Отця любові і прощення, преподає вікарію єпископу Сергію, священикам, ченцям і всій улюбленій православній Тульчинській пастві, всім любителям і виконавцям його духовних і музичних піснеспівів, що живуть в інших країнах, своє архіпастирське благословіння з побажанням милостивого і спасительного для душі Миру Божого!

Інформаційне бюро Тульчинської єпархії УПЦ