Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Синодальний відділ УПЦ з соціально-гуманітарних питань запрошує недільні школи до участі у конкурсі «Пасхальні дзвіночки»


Синодальний відділ УПЦ з соціально-гуманітарних питань з благословення Блаженнійшого Митрополита Київського всієї України Онуфрія оголошує проведення Всеукраїнського фестивалю-конкурсу серед недільних шкіл Української Православної Церкви. Метою цього он-лайн конкурсу, який приурочений Світлому Христовому Воскресінню, є проведення святкового гала-концерту для підопічних Синодального відділу: дітей-сиріт, дітей з обмеженими функціональними можливостями та дітей воїнів ООС. Про це повідомляє сайт blago.church.ua.

Конкурс буде проходити он-лайн в трьох номінаціях: театральному, хоровому та художньому, а сам гала-концерт планується на 16 травня (в неділю Жон-Мироносиць), але в зв’язку з складною епідеміологічною ситуацією, дата може змінюватися. Детально з інформацією про конкурс та умови участі можна ознайомитися тут: ПОЛОЖЕННЯ фестиваль Пасха 2021.

Анкету учасника можна скачати тут: Анкета учасника фестивалю Пасхальні дзвіночки

Прийом заявок для участі в конкурсі буде проводитися до 16 квітня, а прийом відео-робіт учасників буде здійснюватися з 16.04 по 5.05.

Переможці конкурсу в трьох номінаціях будуть нагороджені відео-проектором (1 місце), акустичною системою: мікрофон та колонка (2 місце), а також музичним центром (3 місце).

Надіємося, що даний захід активізує недільні школи до участі у сфері благодійності, сприяє духовно-просвітницькій роботі, а головне залучить дітей до прославлення Воскреслого Христа.