Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЖИТОМИР. Митрополит Никодим відвідав святковий концерт присвячений дню пам’яті святителя Миколая


22 грудня,в приміщенні єпархіального управління відбувся урочистий виступ вихованців воскресної школи Спасо-Преображенського кафедрального собору міста Житомира.
Святкове дійство відвідав митрополит Житомирський і Новоград-Волинський Никодим, а також духівник закладу протоієрей Миколай Синюк, викладачі та батьки вихованців школи.
Під час святкового концерту присвяченого Дню пам’яті святителя Миколая чудотворця, Новому рокові та Різдву Господньому лунали різноманітні вірші та колядки, малеча та юні прославляли Різдвяні свята, розказували вірші про мир та злагоду в Україні, було представлено особливу вертепну постанову. У святі взяли участь як маленькі так і старші дітки.

Глядачі мали змогу протягом більш як години насолодитись переглядом свята та отримати приємні святкові емоції. Митрополит Никодим подякував діткам та вчителям за подаровану радість, побажав усім добра та гарних свят, закликав батьків тримати різдвяні традиції у своїх родинах, бути відданими до своїх дітей, любити їх та виховувати у духовності.

Слова подяки за присутність та святительську турботу для Владики висловив духівник воскресної школи протоієрей Миколай Синюк. насамкінець діти із рук архієрея отримали солодкі даруночки.