Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЗАПОРІЖЖЯ. У єпархії перебуває чудотворна ікона святителя Миколая Чудотворця «Чорнобильська»


27 листопада до Оріхівського благочиння прибула чудотворна ікона святителя Миколая Чудотворця «Чорнобильська». Зустрічали святиню благочинний Оріхівського церковного округу, настоятель Свято-Покровського храму, протоієрей Анатолій Фесенко, священики православних храмів, парафіяни та гості Свято-Покровського храму — головного православного храму Оріхівщини.
Під час перебування святині в храмі перед іконою був відслужений молебень з читанням акафісту святителю Миколаю Чудотворцю. Після закінчення молебню протоієрей Анатолій Фесенко звернувся до присутніх і розповів про шанування святителя Миколая: «Дорогі брати і сестри, святителя Миколая шанують у всьому світі. Сьогодні у нас радісна подія — ми зустріли велику святиню. Дай Бог, щоб святитель Миколай завжди був для нас заступники і молитовником, прикладом — як він жив, служив Христу і зараз стоїть перед Престолом Божим. Нехай Господь благословить кожного з нас і сім’ї наші. Будемо молитися, щоб святитель Миколай у всьому допомагав нам!»

Протягом дня до ікони йшлі віряни зі своими молитовними проханнями і подякою про отримані благодіяння.

28 та 29 листопада ікона святителя Миколая буде перебувати в православних храмах м. Оріхова, с. Мала Токмачка, с. Таврійське та селищі Комишуваха.