Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КРИВИЙ РІГ. Владика Єфрем очолив престольне свято в храмі при міському онкодиспансері


У свято ікони Божої Матері, іменованої «Всецариця», Митрополит Криворізький і Нікопольський Єфрем традиційно наніс архіпастирський візит до храму на честь цього чудотворного образу Пресвятої Богородиці у Довгинцівському районі міста Кривого Рогу. Храм ікони Божої Матері «Всецариця» розміщується на території Криворізького онкологічного диспансеру та щодня відкриває двері для усіх, хто шукає розраду та Божу допомогу у зціленні від тяжкої хвороби.

Вранці святкового дня архіпастиря вітали діти Недільної школи храму з квітами, вони по-дитячому щиро прославили Царицю Небесну в віршах і духовних співах.

З нагоди престольного торжества правлячому архієрею за Божественною Літургією співслужили: благочинний Криворізького міського Південного благочиння протоієрей Володимир Борак, благочинний Криворізького Центрального міського благочиння протоієрей Анатолій Риженко, настоятель храму ікони Божої Матері іменованої «Всецариця» протоієрей Олег Ворона та запрошене духовенство.

За богослужінням молились: Голова Довгинцівської районної в м. Кривому Розі ради Ратінов Ігор Гарійович та головний лікар Криворізького онкодіспансеру Беккер Сергій Євгенійович.

Разом з гостями храму до спасительних Таїнств Сповіді та Причастя Святих Христових Таїн приступили медичний персонал та пацієнти онкодиспансеру.

Після завершення Божественної Літургії, правлячий архієрей очолив хресний хід довкола храму, в закінченні котрого владика підніс молитву до Цариці Небесної на честь її ікони «Всецариці».

По закінченні богослужіння митрополит Єфрем звернувся до парафіян зі словом архіпастирського повчання та привітав настоятеля храму протоієрея Олега Ворону з престольним святом, надавши своє святительське благословіння на подальші труди в окормлінні ввіреної йому Богом пастви.