Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КРОПИВНИЦЬКИЙ. Митрополит Іоасаф відвідав Свято знань у інституті державного та муніципального управління


3 вересня, митрополит Кіровоградський і Новомиргородський Іоасаф взяв участь в урочистій лінійці з нагоди початку нового навчального року в Кіровоградському інституті державного та муніципального управління Класичного приватного університету. Разом з владикою свято відвідали протоієрей Сергій Новак та протоієрей Іоанн Шемедюк.
Спочатку архіпастир звернувся до керівництва, викладачів та студентів навчального закладу зі словами вітань і теплих побажань на грядущий навчальний рік. На завершення вітального слова владика у співслужінні духовенства звершив молебень перед початком навчального року і окропив всіх присутніх Святою водою. В знак благословення викладацькому колективу та студентам були вручені іконки Пресвятої Богородиці.
В свою чергу директор ПВНЗ “Кіровоградського інституту державного та муніципального управління КПУ” Іван Іванович Литвин подякував митрополиту Іоасафу за вітальне слово, за увагу і духовну підтримку навчального закладу.
Правлячий архієрей відвідав домовий храм на честь св. рівноапостольних Кирила та Мефодія, який діє при навчальному закладі, та поспілкувався з дирекцією, проходячи коридорами скарбниці знань.