Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛЬВІВ. Громада св.великомученика і цілителя Пантелеімона відзначила 15-ту річницю від заснування та 25 років діяльності сестринської групи «Милосердя»


11 серпня, православна громада святого великомученика і цілителя Пантелеімона Львівського геріатричного пансіонату відзначила 15-ту річницю від заснування та 25 років діяльності сестринської групи «Милосердя».

З благословення архієпископа Львівського і Галицького Філарета, святкову Божественну літургію в молитовній кімнаті центру очолив секретар Львівського єпархіального управління протоієрей Олександр Іванченко.

Після Богослужіння з нагоди ювілейних дат за старанні труди та особистий внесок у справи милосердя благословенними архієрейськими грамотами були відзначені клірики єпархії, які несуть послух у геріатричному центрі – протоієрей Зиновій Курило та протоієрей Роман Стеценко, а також сестринська група «Милосердя» яку очолює Журавльова Світлана Павлівна.

В кінці, отець Олександр звернувся до всіх зі словом проповіді та привітав всіх членів громади з ювілеєм і передав благословення Керуючого єпархією та подарував копію Тихвінської Львівської Сльозоточивої чудотворної ікони Божої Матері.